Diş Çekimi

Ağız ve Çene Cerrahisi | Diş Çekimi

Dişlerde çeşitli tedavilerle kurtarılamayacak kadar fazla doku kaybı, etrafındaki kemik dokusunun kaybı ya da diş köklerinde tedavi edilemeyecek boyutta enfeksiyon varsa çekim bir tedavidir.

DİŞ ÇEKİMİ

Diş Çekimi

Cerrahi Diş Çekimi

Dişlerde çeşitli tedavilerle kurtarılamayacak kadar fazla doku kaybı, etrafındaki kemik dokusunun kaybı ya da diş köklerinde tedavi edilemeyecek boyutta enfeksiyon varsa çekim bir tedavidir. Ancak burada unutulmaması gereken husus çekilen diş boşluğunun fazla vakit geçmeden restore edilmesinin önemidir. Uzun süre boş kalan çekim boşluklarına doğru karşıt arktaki diş uzayabilir, bölgeye komşu dişler bu alana hareket edebilir ya da bu alandaki kemik zamanla incelip azalabilmekte ve implant şansımız azalmaktadır. Tüm bunların sonucunda ise alt ve üst çene dişlerimiz kapanışı olumsuz etkilenmektedir.

Dr. Engin UTKAN

Nişantaşı Estetik Diş Hekimi

Dt. Engin UTKAN

1975 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu.

Cerrahiye alanında geniş tecrübesi ile modern tıbbın sağladığı son teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak tedavi yöntemleri uygulayan Utkan, Estetik Diş Hekimliği, İmplantoloji, Gülüş Tasarımı alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

Dt.Utkan iyi derecede İngilizce, Almanca, İtalyanca bilmektedir.

Bize Ulaşın

Utkan CLINIC
Dental Aesthetıcs

Bilgi almak istediğiniz tedavi ile ilgili seçimlerinizi yaparak formu onaylayın. Gülüş danışmanınız en kısa sürede sizlere ulaşacaktır.